Disclaimer
Links

 

 

 

 

 

 

logo

Planning

De werkzaamheden in de gemeente Assen worden zo goed mogelijk vooraf gepland.
Ons werk is afhankelijk van veel invloeden waar onder het weer. Als er veel regen valt, kunnen wij niet werken, omdat het riool dan vol water staat. Ook de hoeveelheid van de vervuiling speelt een rol in de planning wat niet op voorhand is in te schatten. Daarbij is de verkeersdrukte en verkeerssituatie van invloed. Daarom is de planning niet gedetailleerd aan te geven in ons werk en is slechts globaal aan te geven. Wijzigingen worden zo snel mogelijk op de homepage van deze website gepubliceerd. In onderstaand overzicht kunt u zien op welke datum wij in welk deel verwachten bezig te zijn.

Oktober 2021 starten we met de werkzaamheden In principe zal u geen hinder ondervinden van deze werkzaamheden. Mocht dit wel het geval zijn kan u contact opnemen met vandervalk+degroot middels het telefoonnummer wat onder het kopje “contact” op deze website staat of door het contactformulier in te vullen. Uw klacht of vraag zal altijd in behandeling worden genomen.

Onderstaand een afbeelding van het gebied waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. De planning wordt zo goed mogelijk bijgehouden om u een zo goed mogelijk beeld te geven waar wij aan het werk zijn in de komende periode

gemeente

 

logo

Vraag hier uw informatie aan en ontvang binnen 24 uur een reactie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

achtergrond footerr